FunnelWeb Filter är glada att ha starta det helt nya ProLine Air Filter - ett profilerat filter med högkvalitativ enlagersfoam som har en supersoft skumtätning som erbjuder både hög skyddsnivå och överkomliga priser.

 

ProLine-filtret har utvecklats under de senaste 18 månaderna, med omfattande tester i USA, Sydafrika och Europa. Tillgängligt nu, det här helt nya filtret erbjuder ultimat frihet i alla extrema förhållanden tack vare den profilerade enlagersfoamen, vilket ökar ytan och förlänger körtiden.

 

Liksom alla FunnelWeb-filter har ProLine-filteret profilskärning, ett skikt, skum med enkel densitet som fördubblar filtrets yttre yta utan att öka den ursprungliga filterstorleken. ProLine Filter tar upp smuts - damm, sand och lera - över ett större område på dess yttre yta, vilket säkerställer att ett optimalt luftflöde upprätthålls för maximal motor prestanda och tillförlitlighet.

 

Det enkla lagret, polyeten med enkel densitet har den extra fördelen att det är lätt att rengöra och förmågan att behålla sin ursprungliga form efter många tvättar. Sammantaget, jämfört med konventionella skumfilter, erbjuder FunnelWeb mer skydd mot smutsintag, har längre serviceintervaller och upprätthåller höga luftflöden vid smuts.